UNNO

UNNO

UNNO is een in Barcelona gevestigd mountainbikebedrijf, opgericht en geleid door Cesar Rojo, industrieel ingenieur en voormalig wereldbeker downhill-racer.
UNNO is geboren uit rebellie en verlangen naar verandering.
Samen met zijn team bij Unno is Cesar verantwoordelijk voor enkele van de meest baanbrekende mountainbike- en vering-ontwerpen van de afgelopen tien jaar, inclusief het pionieren van wat nu algemeen bekend staat als “lang en
soepel” geometrie die vrijwel overal in de industrie is overgenomen. Er zijn drie modellen verkrijgbaar, de MITH (enduro e-bike), de BURN (enduro) en DASH (trail), in twee bouwniveaus en framesets, in alle maten.

Rijwielpaleis-Bilthoven-Unno-v3

UNNO staat voor innovatieve ontwerpen. De fietsen zijn UNNO’s creaties, mooi om te rijden, maar ook om te zien en te bezitten. Bij UNNO vinden ze dat er niets over het hoofd mag worden gezien, alle details zijn essentieel. Fietsen is een beleving.
De fietsen van Unno zijn gemaakt van koolstofvezels volgens de hoogste beschikbare kwaliteitsnormen en omvatten de meest up-to-date, nieuwste technieken en prestatiekenmerken.
Het is de roeping van de ontwerper om de toekomst uit te vinden in het nooit eindigende streven naar perfectie. UNNO gaat niet meer over de eerste zijn. Het gaat erom dat jij de eerste bent die ertoe doet. Als je iets nieuws wilt maken, maak het dan anders. Rijd uniek met UNNO.

Rijwielpaleis-Bilthoven-Unno
Rijwielpaleis-Bilthoven-Unno