Image module

SCOTT

SCOTT ontstond in 1958 wanneer Ed Scott op het idee kwam om een aluminium skistok te ontwerpen, die veel beter bleek te zijn dan zijn stalen en bamboe voorgangers. Op deze basis begon SCOTT USA een breder gamma aan innovatieve sportartikelen op de markt te brengen. Naast de skisport begon SCOTT snel een bekende naam te worden in de motorsport, voornamelijk met goggles. In 1989 werd SCOTT USA overgenomen en is sindsdien een Zwitserse bedrijf (SCOTT Sports SA). Hier steeg alleen maar de passie voor sport en de allerbeste materialen.
NO SHORTCUTS, de lijfspreuk van SCOTT, slaat op onze manier van werken en reflecteert ons DNA. De juiste dingen doen voor de juiste reden. De beste persoonlijke prestaties komen niet door geluk maar door hard werken.
“THE GREATEST PERSONAL ACHIEVEMENTS AREN’T ACCIDENTS, THEY ARE HARD-EARNED AND WELL DESERVED.”

Image module

SCOTT tracht zijn atleten de meeste innovatieve artikelen aan te bieden zodat limieten kunnen bereikt worden. SCOTT gelooft net zo veel in ambitie, passie en toewijding als in technologie, innovatie en ontwerp: De kernwaarden van SCOTT Sports.
Bij het ontwerpen van een frame werken tientallen ingenieurs samen om u een high-end en doordacht product te voorzien.

“CYCLING IS ABOUT YOUR RELATIONSHIP WITH THE JOURNEY – THE ENTHUSIASM / WORK / PASSION YOU PUT INTO THE EXPERIENCE IS EQUAL TO WHAT YOU’LL GET OUT OF IT.

THERE ARE THOSE WHO JUST BIKE, AND THOSE WHO LIVE TO BIKE.”

Meer weten of vragen? Neem contact op!

Image module
Image module