header-vn-race

logo van nicholasDe rijeigenschap van titanium is dat het relatief licht is, comfortabel aanvoelt over de klinkers en stijf genoeg is.
Het klassieke uiterlijk is vooral voor mensen die naar jarenlang trouwe dienst van hun stalen fiets de overstap willen maken naar een nieuwe fiets die niet voor het sterk oversized aluminium willen gaan, ook de dure monoque carbon frames niet zien zitten

Het assortiment van VAN NICHOLAS bestaat uit trekkingbikes, mountainbikes en een 7 tal verschillende type racefietsen.

Voor komend seizoen is de “Boreas” nieuw in het assortiment. Op afstand een standaard fiets, maar schijn bedriegt.  Het frame heeft een “tapered” bovenbuis en een onderbuis die richting de  bracket horizontaal meer ovaal is. De fiets straalt snelheid uit dankzij de aerodynamische balhoofdbuis.  Verder is er in het ontwerp van deze fiets is rekening gehouden met de bandenmaat van 28 mm. De fiets leverbaar vanaf 48 cm tot aan 62 cm.

Door middel van de “bikeconfigurator” kan je zelf een fiets samenstellen via de “Van Nicholas” site , maar het is ook mogelijk om bij ons dit te laten doen omdat wij een grotere diversiteit aan componenten hebben en dan met je mee kunnen denken

Wat zeker ook een grote meerwaarde is dat de firma een “tailormade” progamma  heeft waarbij je tegen een geringe meerprijs een frame kan laten samenstellen  naar al jouw wensen.

VN Boreas 2016VN Aquilo 2016

De ervaring van onze klanten zijn erg positief en het blijft er geweldig  uitzien. De prijs van een complete fiets zal je verbazen,zeker als je dit afzet tegen de  levensduur van de fiets. Een aantal voorbeelden hebben we in de winkel staan.