OVER ONS

DE WINKEL

In onze winkel vind je alles om jouw fietservaring een fijne beleving te maken. We hebben een zeer ruime collectie met o.a. fietskleding, zadels, helmen, fietstassen, hartslag- en snelheidsmeters, fietsnavigatie, sportbrillen, sportvoeding en veel meer. Bovendien hebben we een deskundig team om al je vragen te beantwoorden en je te kunnen adviseren in elk vlak op fietsgebied en alles daaromheen.
Service, reparatie en onderhoud
Ons ervaren team van monteurs staat voor je klaar. Voor service, reparatie, tuning en onderhoud, maar ook voor al je technische vragen kan je bij hen terecht.

We zien en spreken je graag in onze winkel!

Image module

DE WERKPLAATS

De werkplaats bij ons is “de keuken” waar de fietsen “bereid” worden voor op de parkoersen, marathons, verre reizen of gewoon na een dag hard werken, uitblazen.

Het plezier van het fietsen is sterk afhankelijk van de manier hoe deze is afgesteld en/of afgemonteerd.
Het team wat we hier voor hebben bestaat daarom ook uit jongens die zelf ook fanatiek fietsen, recreatief en op wedstrijdniveau, om uit eigen ervaring te ervaren hoe vervelend een piepje, kraakje e.d. kan zijn.
Trainingen en beursbezoeken, eigen ervaringen, creatieve oplossingen zoeken en vooral interesses zijn de voorwaarden om de juiste mentaliteit te hebben op de werkvloer.

Vrijwel alle reparaties die mogelijk zijn doen we daarom ook zelf, om snel reparaties uit te voeren en vooral om te beredeneren wat de oorzaak is.
Alle reparaties aan hydraulische systemen, veersystemen en andere geavanceerde reparaties voeren we daardoor ook zelf uit.
In het bijzonder alle Magura producten, de Headshok vorken, de Lefty’s, tuning en reparaties, uiteraard bouwen wij onze wielsets en vlechten alle reparatie wielen zelf met de ervaring dat we spaakbreuk kunnen uitbannen.

Alle werkplekken bevinden zich overzichtelijk rechts achterin onze winkel achter een balie waar de intake voor reparatie verzorgd wordt. Vanaf dat moment is de fiets in goede handen bij 1 van onze monteurs.
We hebben 4 monteurs full time werkzaam die er voor zorgen dat de wachttijden zoveel mogelijk beperkt blijven. ook in het seizoen.
We werken alleen op afspraak, s’morgens gebracht, s’middags klaar.
Klanten van verre kunnen altijd de afspraak maken dat ze erop kunnen wachten als de reparatie het toelaat.

Afspraak maken het liefst telefonisch via 030-2280713.