header vn mtb Het  materiaal titanium is en blijft een mooi materiaal om frames van te bouwen. Het  heeft een exclusieve uitstraling, is verreweg het meest betrouwbaar en heeft de  langste levensduur.

logo van nicholasDe rijeigenschap van titanium is dat het relatief licht is, comfortabel aanvoelt  over de klinkers en stijf genoeg is. Het klassieke uiterlijk is vooral voor mensen die naar jarenlang trouwe dienst  van hun stalen fiets de overstap willen maken naar een nieuwe fiets die niet  voor het sterk oversized aluminium willen gaan, ook de dure monoque carbon  frames niet zien zitten.

Het assortiment van VAN NICHOLAS bestaat uit racefietsen, trekkingbikes en 6 verschillende type mountainbikes.

 

Voor komend jaar is de “Revelstoke” nieuw in het programma. Deze hardtail is uitgerust met de 27,5″ wielen met de brede 3.0″ banden. Deze geven meer grip en comfort. Dankzij korte achtervork erg wendbare fiets geworden.
Deze fiets is leverbaar met zowel een verende Fox voorvork, maar ook met unieke enkelzijdige vaste vork. Zouden het bijna vergeten, maar deze bike ook als “gewone” 29’er te krijgen.

Door middel van de “bikeconfigurator” kan je zelf een fiets samenstellen via de “Van Nicholas” site , maar het is ook mogelijk om bij ons dit te laten doen omdat wij een grotere diversiteit aan componenten hebben en dan met je mee kunnen denken.

Een Tuareg met een Lefty voorvork?  Een Zion met Rohlof?? Een 29’er met  Rohlof ?? Allemaal mogelijk, check onze pagina’s met custom build bikes maar eens.

2014-van-nicholas-mtb-intro

Wat zeker ook een grote meerwaarde is dat de firma een “tailormade” progamma  heeft waarbij je tegen een geringe meerprijs een frame kan laten samenstellen  naar al jouw wensen. De ervaring van onze klanten zijn erg positief en het blijft er geweldig  uitzien.

VN Revelstoke 2016 VN zion rohloff 2016

De prijs van een complete fiets zal je verbazen,zeker als je dit afzet tegen de  levensduur van de fiets. Een aantal modellen hebben we in de winkel staan.