Naast een goed werkende fiets is het belangrijk om te beschikken over geschikte kleding voor alle weertypen. Wij bieden een breed assortiment aan fietskleding van goede kwaliteit. Onze twee hoofdmerken zijn Gore en Endura.

 

Endura:

 • Endura is een robuuster merk en weet uitermate goed om te gaan met de slechtere weersomstandigheden. Het is een Schots merk dat veel aandacht besteedt aan goed ademende waterdichte stoffen voor zeer scherpe prijzen. Endura biedt zowel kleding voor de recreatieve als de fanatieke fietser en vooral voor de mountainbiker hebben zij een uitgebreid assortiment aan zomer en winterkleding.
  Wij hebben bij Endura gemerkt dat er goed nagedacht wordt over de praktijk, bijvoorbeeld door middel van kleine opvouwbare jacks en gilets en zakken om spullen in mee te nemen op logische plaatsen. De prijs/kwaliteit verhouding van dit merk is zeer goed.
logo endura solid
Sugoi:

 • Vanaf 2014 zullen wij ook starten met het merk Sugoi. Een in Nederland nog relatief onbekend merk, maar in Canada en Noord-Amerika zeer populair. Ook Sugoi denkt goed na over de functionaliteit en maakt innovatieve fietskleding. Sugoi bedient, net zoals Gore, met name het hogere segment.
  Vooral voor de fietsbroeken maken zij gebruik van geavanceerde stoffen en luxe zemen met een goede pasvorm. Qua kleurstelling en “looks” is het net even anders dan de Europese merken.
logo sugoi
Cannondale/Scott:

 • Aangezien wij de fietsmerken Cannondale en Scott voeren kan de teamkleding van deze twee merken niet ontbreken. Ben je op zoek naar een outfit die qua kleuren exact past bij je fiets, dan ben je bij Cannondale en Scott aan het juiste adres.
  Beide merken laten zich inspireren door de bekende fietskleding merken, waardoor de kwaliteit goed is.
  Je kan je outfit uitbreiden met een helm van Cannondale of Scott en van Scott hebben we ook een flinke keuze aan race-, moutainbike- en trekkingschoenen.
logo cannondale logo scott
Rijwielpaleis teamkleding:

 • Voor wie de geel/zwarte kleuren van de winkel wil laten zien hebben wij ook Rijwielpaleis teamkleding.
  Deze kleding wordt bedrukt door Lobo en kan door het laten zien van de winkelnaam en kleuren voor een lagere prijs aangeboden worden dan de andere kledingmerken.
logo zwart-geel
Helmen:

 • Naast de helmen van Cannondale en Scott bieden wij ook helmen aan van Kask. Een Italiaans merk dat goed heeft nagedacht over “looks” en pasvorm.
  Kask is met name uniek vanwege de mooie afwerking van de helmen en het verstelbare sluitsysteem. Voor de grotere hoofden hebben we het model Crossover van Met.
logo kask
Sokken / schoenen:

 • Waterdichte sokken en handschoenen van Sealskinz en zomerhandschoenen van Roeckl zijn bij ons ook te verkrijgen.Voor schoenen heb je voldoende keus uit Scott en Sidi en speciaal voor de winter waterdichte en warme schoenen van Northwave.
logo sealskinz