header-kinderfietsen

Voor de kleine en jonge fietsfanaten komen er steeds meer mooie producten op de markt. Om de kinderen het fietsplezier net zo te laten ervaren als de volwassene rijders, zie je dat de technologie van de grote fietsen is doorgegeven aan de kinderfietsen.
Dit is erg belangrijk, want juist kinderen horen naar onze mening op kwalitatief goede fietsen te rijden die ook veilig genoeg zijn. Deze eigenschappen zien we terug bij zowel Cannondale als Scott. Daarom beperken we ons tot deze 2 merken.
Bij deze merken is er op gelet dat de fietsen licht en stabiel zijn, zodat kinderen er makkelijk mee kunnen rijden en er vooral veel plezier in hebben.

  

2015-kids-intro

Cannondale heeft een gevarieerd assortiment fietsen beschikbaar die in te verdelen is in 3 groepen, namelijk:

 • Race: 24 verkrijgbaar in boy’s en girl’s uitvoering. Aluminium frame met 3 maal 7 versnellingen Shimano en verende  voorvork met 60 mm veerweg
 • Trail 24 en Trail 20: verkrijgbaar in boy’s en girl’s uitvoering. Aluminium frame met 7 versnellingen Shimano en verende  voorvork met 40 mm veerweg
 • Street 24 boy’s: Aluminium frame met 3 maal 7 versnellingen Shimano en zelfs een Lefty vaste voorvork
 • Street 20 boy’s: Aluminium frame met 6 versnellingen Shimano en vaste aluminium voorvork

 

Scott heeft een nog veel uitgebreider assortiment aan kinderfietsen, waarvan wij niet alle modellen in de winkel hebben staan. De modellen zijn op aanvraag natuurlijk wel te leveren. Het assortiment is als volgt opgebouwd:

 • Walker: Voor de allerjongste deze loopfiets om de eerste meters op 2 wielen af te leggen
 • Volt-X: BMX fiets in verschillende uitvoeringen met 20 inch wielen
 • Speedster JR 24: Racefiets met 24 inch wielen, aluminium frame, 2 maal 8 versnellingen Shimano
 • Scale JR: Mountainbike in verschillende uitvoeringen met keuze in 20, 24 en 26 inch wielen.
  Voor 2018 is de Scale JR 26 compleet nieuw en met verende voorvork met 100 mm veerweg, schijfremmen en 3 maal 8 versnellingen Shimano kan je spreken over een volwassen mountainbike.
 • Voltage JR: Stoere mountainbike in verschillende uitvoeringen met keuze in 12, 16, 20 en 24 inch wielen. De laatste (JR 24 disc) voorzien van schijfremmen, verende voorvork en 3 maal 7 versnellingen Shimano
 • Contessa JR: Mountainbike meer voor de girls in frissen kleuren. Verkrijgbaar met 12, 16, 20 en 24 inch wielen.

winkel-kinderfietsen

Naast de fietsen zijn kleding en accessoires voor de kinderen ook te verkrijgen. Kleding bieden we aan van Rogelli, Scott, Cannondale, Rijwielpaleis en onderkleding van Odlo.
Er is keuze in helmen van Scott en Cannondale.