KIDS

Kids
Als je kan lopen (of nog niet) kan je fietsen! Fietsen zijn er in ontelbare uitvoeringen en maten, dus ook voor de jongsten onder ons. Het leuke tegenwoordig is dat de kleine fietsen haast kopieen zijn van de ´grote mensen´ fietsen.
Onze mening is dat kinderen op goed passende fietsen moeten rijden die ook veilig zijn. Deze eigenschappen zien we terug bij zowel Cannondale als Scott, daarom beperken we ons tot deze 2 merken. Bij deze merken is er op gelet dat de fietsen licht en stabiel zijn, zodat kinderen er makkelijk mee kunnen rijden en er vooral veel plezier mee hebben.

Image module
Image module

Bij kleinst kinderfietsen hebben de frames geen maten zoals bij de volwassenen, maar wordt de fietsmaat aangeduid door de wielmaat. Voor de allerjongsten zijn er loopfietsjes (12 inch), deze hebben geen trappers maar gaan als de brandweer op flintstone-kracht. Daarna komt de eerste ‘echte’ fiets op 16 inch, deze heeft (afneembare) zijwielen. Vervolgens doorlopen we de hele range van 20”, 24” tot 26”, in jongens en meisjes uitvoeringen, met dikke of dunne banden en al dan niet met een verende voorvork.
Tof om met papa en/of mama door het bos of over de weg te gaan fietsen, maar ook voor dagelijks gebruik naar school.
We hebben een ruim assortiment aan toebehoren passend bij kleine en grote wensen van helm tot bel, van standaard tot spatbord en kleding.

Image module

Een selectie uit ons aanbod:

Of bekijk onze andere fietsen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image