Image module

ID WORX

Gerrit Gaastra, de persoon achter het hoogwaardige fietsmerk idworx, kreeg fietsen met de paplepel ingegoten. Zijn overgrootvader richtte Batavus op en zijn opa maakte het Nederlandse merk groot. Zijn ouders zijn de oprichters van Koga Miyata. Deze indrukwekkende fietshistorie heeft Gerrit gebruikt om idworx te creëren. Een merk dat staat voor vakmanschap en passie. Met een fiets van idworx ben je jarenlang verzekerd van handgemaakte topkwaliteit en uitstekende service.
Idworx fietsen worden gemaakt voor en door echte fietsliefhebbers. Ze leveren een totaalconcept, want ze ontwikkelen bijna alle onderdelen zelf. Alleen zo weten ze zeker dat de onderdelen voldoen aan hun extreem hoge kwaliteitseisen. En zo zorgen ze er ook voor dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Idworx maakt absolute topfietsen die sterk, betrouwbaar en onderhoudsarm zijn.

Image module

De e-bikes en trekkingfietsen van idworx zijn de allerbeste op de markt. Door de ongekend hoge kwaliteit zijn deze fietsen niet alleen geschikt voor woon-werk verkeer, maar ook voor lange tochten en uitgebreide fietsvakanties. Hun Easy Rohler model wordt zelfs gezien als het referentiemodel op het gebied van trekkingfietsen. Dit is de droomfiets voor langere afstanden, waar alle anderen merken naar kijken. En ook op het gebied van duurzaamheid is idworx koploper. De elektrische onderdelen van de e-bikes gaan ontzettend lang mee. Daarnaast zijn de elektrische fietsen voorzien van een zeer duurzame versnellingsbak van Pinion en een modulair elektrisch systeem. Een fiets is al een milieuvriendelijk vervoersmiddel, maar idworx doet daar dus nog een schepje bovenop.  De unieke kracht van idworx zit in de buitengewoon lange levensduur en hoge kwaliteit van de fietsen. Het zijn zonder twijfel fietsen waar je een leven lang plezier van hebt.

Meer weten of vragen? Neem contact op!

Image module
Image module