GRAVEL

Gravel bikes
Jij bent niet zomaar op zoek naar een fiets. Jij wilt meer. Meer snelheid. Meer comfort. Meer uitdaging. Niet alleen op de gebaande paden rijden, maar ook avonturieren op onverharde wegen. Met een gravel bike kan dat.

Een gravel bike is een robuuste racefiets waarmee je elk terrein aankan. Van asfaltwegen tot bosweggetjes en van zanderige duinen tot gravelpaden. Gravel bikes liggen stabieler op de weg en zijn comfortabeler dan gewone racefietsen. Daarom zijn ze ideaal voor lange afstanden.

Image module
Image module

En gravel bikes zijn niet alleen geschikt voor verharde wegen, want het zijn bij uitstek fietsen om off-road mee te rijden. Ze zijn sneller dan mountainbikes, maar niet minder sterk en hebben ook een uitstekende vering om schokken op te vangen. Daarmee is een gravel bike een van de meest veelzijdige fietsen op de markt.

Als je een fiets zoekt zonder beperkingen dan is een gravel bike wat voor jou. Een fiets waarbij snelheid en comfort voorop staan. Een fiets waarmee je door kunt fietsen als de weg ophoudt. Met een gravel bike bepaal jij de grenzen, niet de fiets. Dus, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? De gravel bikes staan op je te wachten in onze winkel.

Image module

Een selectie uit ons aanbod:

Of bekijk onze andere fietsen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image