Image module

FORESTAL

Forestal werd opgericht vanuit één duidelijk concept: een lichtgewicht en technologisch aangedreven fiets met trapondersteuning die niet lijkt op de zware en extra krachtige e-bikes die de pure essentie van het sportfietsen hebben verloren. Een Forestal fiets biedt hetzelfde gevoel, hetzelfde rijgedrag en dezelfde speelsheid als een traditionele fiets, met de mogelijkheid van een natuurlijke en uitgebalanceerde trapondersteuning. Een Forestal fiets is net zoals een hightech slim apparaat dat connectiviteit en gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt.

Forestal heeft zijn eigen motor en batterij ontwikkeld die uitstekende prestaties leveren en perfect passen in het exclusieve frameontwerp. Een verfijnd en ultramodern ontwerp. Op de bovenbuis is een revolutionair touchscreen geïntegreerd. Zo is er constante communicatie tussen de fiets en de Forestal app. Interactie met de fiets op een geheel nieuwe manier. Forestal is er sterk van overtuigd dat dit de toekomst is van de fietsindustrie.

Image module

De filosofie van Forestal is ontstaan vanuit de fusie tussen natuur en technologie met één duidelijk doel: de ervaringen en natuurlijke emoties van mensen maximaliseren. Alle engineering is op dit doel gericht. De namen van de fietsmodellen halen hun belangrijkste essentie uit de lucht, de sterrenbeelden en sterren. Elk model heeft zijn eigen karakter gebaseerd op legendes en mythen uit onze geschiedenis. Geïnspireerd door het licht en de intensiteit, hebben de Forestal-mountainbikemodellen drie bouwpakketten met de namen Halo, Neon en Diode. En de markering van het symbool Y, die de vereniging van twee paden in één enkele vertegenwoordigen, daar waar natuur en technologie samenkomen.

‘‘Forestal geloofd in een technologisch geavanceerd ecosysteem waar natuur, technologie en mensen in harmonie naast elkaar bestaan.’’

Meer weten of vragen? Neem contact op!

Image module
Image module