ELEKTRISCH

E-mountainbike
Met onze gebruiksvriendelijke e-mountainbikes haal je meer uit je rit. Heerlijke fietstochten maken of nog harder scheuren over onverharde paden en uitdagende mountainbike routes. Het is gewoon een kwestie van de startknop indrukken en gaan. Je bent zelf helemaal in control, maar de krachtige elektromotor ondersteunt je. Daardoor beklim je moeiteloos de steilste hellingen en ga je soepel over pittige afdalingen. Met de energie die je overhoudt maak je langere tochten en ga je sneller dan ooit tevoren. Een ding is zeker, met een elektrische mountainbike heb je nog meer rijplezier.

Image module

Elektrische fiets
De e-Bike is inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse verkeer. De e-bike maakt het forensen makkelijker, de recreatieve ritjes langer en relaxter en helpt diegene die anders niet meer zouden kunnen fietsen. Kortom, er is voor elke rijder een specifieke e-bike.

E-bikes komen simpel gezegd in twee varianten. Het onderscheid wordt gemaakt tot welke snelheid de fiets ondersteuning biedt, te weten tot 25/27 km per uur bij de ‘gewone’ e-bikes en bij de highspeed (ook wel pedelecs genoemd) tot 45/50 km per uur

De highspeed ebike is dé fiets voor de forens die wat verder van het werk woont. Laat de auto staan, géén file, lekker in beweging, kies de mate van ondersteuning en kom niet of nauwelijks bezweet op het werk. Een fris hoofd is toch de ideale start van de dag en op de terugweg kan je nog eens genieten van de buitenlucht.

Image module
Image module

De ‘gewone’ e-bike is er nu niet alleen in stadse uitvoeringen, maar ook in mountainbikes en zelfs racefietsen. En ja dat klinkt voor sommigen als vals spelen, maar ieder, oud of jong, kiest voor zichzelf (met ons) de fiets die bij hem/haar past. De e-bike is al lang niet meer voor ‘oude’ mensen, de e-bike maakt fietsen tot een andere beleving!

Het belangrijkste in een e-bike is (vanzelfsprekend) de motor en de accu. Wat jij met de fiets gaat doen bepaalt welke combinatie je nodig hebt en wij kunnen je daarin goed adviseren.
Zo hebben we o.a. de Cannondale Mavaro: een lichtgewicht e-bike voor stads- en tourgebruik, ook als vakantiefiets uit te rusten. Zowel Cannondale als Scott maken e-mtb’s om in Nederland de trails uitdagender te maken of in het buitenland wat makkelijker de berg op te komen. Bianchi, en sinds kort ook Cannondale, maakt een fraaie e-racefiets om in een lekker tempo met je vertrouwde groepje mee te kunnen rijden, ook als je even een mindere dag hebt.
Deze fietsen en meer staan uiteraard in onze winkel.

Image module

Of bekijk onze andere fietsen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image