header-accesoires

Wij bieden een veelzijdig assortiment aan accessoires, van exclusieve producten tot kleinere producten zoals een bidon of stuurlint. Er is een bewuste keuze gemaakt voor bepaalde merken vanwege de goede werking, de ‘looks’ en de prijs/kwaliteit verhouding.

Voor het vinden van de juiste route kun je bij ons ook terecht voor GPS fietscomputers. We bieden de verschillende Garmin modellen aan, om zo in te kunnen springen op de verschillende wensen van de fietser. Ieder merk en type heeft zijn eigen specificaties, zodat je altijd een geschikte fietscomputer voor je eigen gebruik kunt vinden. Met een uitgebreide fietscomputer kun je naast navigeren bijvoorbeeld ook een heel trainingslogboek bijhouden. Wil je het liever wat eenvoudiger en gaat het puur om afgelegde aantal kilometers, snelheid en trainingsduur, dan hebben we een uitgebreid assortiment van Cat Eye fietscomputers.

Voor het gemakkelijk en goed onderhouden van je fiets hebben we de keuze uit producten van Muc-Off, Cyclon en Pedros. Tools, pompen, zadeltassen en dergelijke zijn te verkrijgen van Lezyne en Topeak. Deze merken hebben wij gekozen vanwege de goede kwaliteit, mooie afwerking en ‘looks’. Daarnaast is er natuurlijk ook een uitgebreide keuze aan Cannondale en Syncros producten, om alles op je fiets in dezelfde stijl en kleuren te krijgen. Van Schwalbe hebben wij veel banden op voorraad voor zowel mountainbike, hybride als racefiets. Daarnaast zijn andere merken zoals Continental en Geax ook te verkrijgen. De hybride fietser kan zijn fiets onder andere aankleden met SKS producten en tassen van Ortlieb of Vaude.

Om prettig en comfortabel te zitten op je fiets is er keuze uit een groot assortiment zadels van Terry, Fizik, Selle Italia en Prologo.  Ergonomische handvaten van Ergon en vele andere merken, kleuren en diktes van handvaten zijn te verkrijgen. Brillen van Tifosi en sportvoeding van High 5 maakt het hele accessoires verhaal compleet. Alhoewel het onmogelijk is om alles op onze website te noemen. Kom dus langs om het gehele assortiment te bekijken, of neem telefonisch contact met ons op als je iets specifieks zoekt.